Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، عباس مقتدایی شامگاه شنبه در گردهمایی بسیج اساتید دانشگاه فرهنگیان به مناسبت بزرگداشت شهید چمران اظهار داشت: با دانشگاه فرهنگیان ناآشنا نیستم و علاقه دارم از ظرفیت‌های این دانشگاه در حل مشکلات آن استفاده نماییم.

او افزود: دانشگاه فرهنگیان همانند سایر دانشگاه‌ها مورد توجه قرار نگرفته است، بنابراین پیگیری‌هایی را در سطح ملی دراین خصوص انجام می‌دهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم شهر اصفهان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: روند اجرا شدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نباید تعطیل می‌شد همچنین اجرا نشدن سند راهبردی دانشگاه فرهنگیان نیز خسارت‌آور است.

او ضمن انتقاد به کمبود زیرساخت‌های مربوطه تصریح کرد: باید پذیرفت که دانشگاه فرهنگیان آنگونه که می‌باید دیده نشد با این تفسیر از نظر بنده آن‌قدر توجه به آن نشده که به مشکلات ملی ختم خواهد شد به همین خاطر به جای کمیسیون آموزش ترجیح دادم در کمیسیون امنیت ملی باشم.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان نیز در این گردهمایی گفت: بسیج به عنوان عامل وحدت، انسجام ملی و همچنین نقش‌آفرین در جامعه محسوب می‌شود برهمین اساس سالروز شهادت دکتر چمران را گرامی می‌داریم و منش ایشان را سرلوحه خود قرار می‌دهیم.

شهرام عروف‌زاد افزود: بسیج اساتید نقش پررنگی در جامعه دارد و دلیل آن تاثیر‌گذاری خوبی است که در جامعه دارد چراکه اساتید به واسطه نفوذ و مخاطب ارزشمندی که دارند می‌توانند نقش خوب و موثری را در جامعه ایفا کند برای همین از ارزش والایی برخوردار است.

او تصریح کرد: اگر بخواهیم بسیج را با رفتار شهروندی سازمانی مقایسه کنیم باید گفت که این نهاد بیش از وظیفه خود عمل می‌کند بنابراین امیدواریم اساتید بسیجی نیز در این مسیر برای آینده‌سازان جامعه یعنی دانشجویان موثر واقع شوند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان گفت: مقام معظم رهبری نقش جوانان متدین و انقلابی را برای برنامه‌ریزی و رشد جامعه ارزشمند دیدند و بیان کردند که نقش اساتید در این نظام اجتماعی موثر و پررنگ هست.

مسئول بسیج اساتید استان اصفهان نیز اظهار داشت: درخصوص شهید چمران هرچه بگوییم کم گفته‌ایم، چون ایشان تمام امکانات دانشگاهی و رفاهی خود را رها کرد و برای جنگ با استکبار جهانی برخاست که یاری او به سرزمینش برهمگان واضح و مبرهن است.

محمد باقری افزود: ما امروزه باید جایگاه شهید چمران را در دانشگاه حفظ نمائیم چراکه ایشان استادی بود در جنبه‌های مختلف که باتوجه به شرایط حاکم در جامعه آن زمان، دیدگاه ایشان باعث شد تا علم در راه ارتقا کشور به کار گرفته شود.

او تصریح کرد: نقش بسیج امروزه در کشور کمک به کارآمد سازی رویکرد دینی است چراکه هرگاه در کشور مشکلی به وجود می‌آمد، بسیج جایگاه ارزش ویژه‌ای پیدا می‌کرد. بسیج به عنوان رکن فکری در جامعه مشغول به فعالیت هست.

انتهای پیام/ش     منبع:تسنیم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۰۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع تر اجرایی شود

دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش عصر امروز - دوشنبه - به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

به گزارش ایسنا،‌ محمد مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم اظهار کرد: همه ما مدیون تلاشها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفتها و دستاوردهای کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.

مخبر با تأکید بر اینکه باید از انگیزه های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود، خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم در برنامه های آموزش و پرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم؛ چرا که این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه ها برای آموزش و پرورش دانش آموزان هستند.

وی همچنین بر ضرورت بکارگیری روش‌های نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش های جدید و به‌روز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش و پرورش استفاده کنیم.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با اشاره به گزارشهای ارائه شده در جلسه در خصوص بازماندگان از تحصیل گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می توانیم گام های مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.

معاون اول رییس جمهور آموزش و پرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش و پرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش و پرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین نامه های مرتبط با انسداد بی سوادی هرچه سریع تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وارد مرحله اجرا شود.

وی افزود: به هر میزان که در بخش آموزش و پرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه گذاری است که بهره وری بسیار بالایی دارد؛ چرا که هیچ سرمایه گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه های وزارت آموزش و پرورش در جهت مهارت آموزی، کارهای انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان موضوعی بسیار پراهمیت بشمار می‌رود و مهارت آموزی یکی از بهترین ابزارها برای پرکردن اوقات فراغت و رشد دانش آموزان است.

در این جلسه که وزیر آموزش و پرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رییس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از ۶ پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت آموزی و انسداد مبادی بی سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست همچنین راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش و پرورش به همراه دستگاه های مرتبط برنامه ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند.

همچنین در این جلسه مقرر شد آیین نامه های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هر چه سریع تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استخدام ۱۹ هزار نیروی پرورشی در سال جاری
  • ۱۹ هزار نیروی پرورشی امسال به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • تکذیب پیوست نامه صحرایی درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ دانشگاه رای را اجرا کند
  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سریع‌تر اجرایی شود
  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع تر اجرایی شود
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود