Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تحویل واکس به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز جمعه انجام خواهد شد و به احتمال قوی شهرستان اصفهان روز پنج‌شنبه نیز تزریق واکسن ندارد و افراد اصلاً بدون دریافت پیامک برای تزریق واکسن مراجعه نکنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، طاهره چنگیر در گفت‌وگو با اخبار شبانگاهی شبکه اصفهان در خصوص تعطیلی مراکز واکسیناسیون و کمبود واکسن در اصفهان، اظهار کرد: سرعت تزریق واکسن در اصفهان خوب است و اگر واکسن موجود باشد، امکان تزریق روزانه ۵۰ هزار دوز واکسن در استان اصفهان را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۱۲۰ هزار دوز واکسن که روز جمعه به اصفهان تحویل داده شد، تا بعدازظهر یک‌شنبه مصرف و به گروه‌های هدف تزریق شد، در شهرستان‌های استان نیز تعداد کمی واکسن موجود است، ظرفیت واکسن متناسب با هر استان تحویل داده می‌شود، به محض تحویل واکسن کادر بهداشت آمادگی تزریق واکسن را دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به علت کمبود واکسن در استان اصفهان، خاطرنشان کرد: امیدواریم از هفته آینده بر اساس صحبت‌هایی که انجام شده، مقدار قابل توجهی واکسن در اختیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قرار می‌گیرد تا بتوانیم عقب‌ماندگی این هفته را جبران کنیم.

وی در خصوص نوبت دهی برای تزریق واکسن در شرایط نبود واکسن، تصریح کرد: الویت ما تزریق دوز دوم واکسن برای افرادی است که زمان تزریق دوز دوم آنها رسیده است، افراد بدون دریافت پیامک و نوبت دهی به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکنند، نحوه پیامک و اطلاع‌رسانی نیز ارتقا خواهد یافت تا مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد برطرف و بر اساس ظرفیت واقعی واکسن نوبت داده شود.

تأخیر ۱۵ روزه برای تزریق دوز دوم واکسن آسترازنکا اشکالی ندارد

چنگیز با اشاره به تأخیر بین دوز اول و دوم واکسن و عوارض آن، افزود: در خصوص افرادی که واکسن سینوفارم و برکت دریافت کردند، به شکل غیرقابل جبران بین دو دوز فاصله و تأخیر ایجاد نشده است، درباره واکسن آسترازنکا نیز به طور کلی دریافتی کشور کم است و اگر حدود ۱۵ روز تأخیر در خصوص تزریق دوز دوم ایجاد شود، مشکلی به وجود نمی‌آید، اما اگر این فاصله زمانی بیشتر شود، باید اقدامات جبرانی در این زمینه انجام شود که وزارت بهداشت پروتکل آن را هنوز اعلام نکرده است.

وی گفت: تحویل واکس به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز جمعه انجام خواهد شد و به احتمال قوی شهرستان اصفهان روز پنج‌شنبه نیز تزریق واکسن ندارد و افراد اصلاً بدون دریافت پیامک برای تزریق واکسن مراجعه نکنند.

کد خبر 518637

منبع: ایمنا

کلیدواژه: طاهره چنگیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان کمبود واکسن کمبود واکسن در اصفهان کمبود واکسن در استان اصفهان کمبود واکسن کرونا تأخیر در واکسیناسیون تاخیر در تزریق واکسن موج پنجم کرونا در ایران موج پنجم کرونا در اصفهان موج پنجم کرونا کرونا در اصفهان اخبار کرونا در اصفهان وضعیت کرونا در اصفهان واکسن کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تزریق دوز دوم تزریق واکسن اصفهان روز برای تزریق روز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۵۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود

مژگان مینوسپهر رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:با استفاده وسیع تراز واکسن‌های موجود، می‌توان سالیانه از دومیلیون مرگ دیگرجلوگیری کرد.

وی اظهار داشت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳بوده است.

مینوسپهر خاطر نشان کرد: فراهم آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به موقع واکسن و بکارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب شد که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و طی ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

مینو سپهر ادامه داد: از جمله دستاورد‌های تلاش ۵۰ ساله در زمینه واکسیناسیون می‌توان به حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشمگیر موارد شدید بیماری سل در دوره کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجه مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال اشاره کرد.

وی افزود: سالهاست که کشور عاری از فلج اطفال است، سرخک، سرخجه وکزازنوزادی حذف شده اند. بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل شده اند و میزان شیوع حاملان مزمن هپاتیت B به کمتراز یک درصد کاهش یافته است.

مینوسپهر تصریح کرد: به خاطر داشته باشیم جمعیت اتباع، تردد غیر مجاز آنها و باور‌های غلط نسبت به واکسیناسیون و اینکه می‌توانیم با روش‌های مختلف مانند طب سنتی جایگزین مناسب برای واکسیناسیون پیدا کنیم از جمله تهدید‌های این برنامه می‌باشد و امکان بازگشت بیماری‌هایی مانند سرخک، دیفتری، سیاه سرفه و سایر بیماری‌هایی که در این چند دهه کنترل شده است وجود دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • مخالفت با تعطیلی شنبه با استدلال ارتباط با یهودی ها جنبه کج فهمی دارد/ ما عملا سه روز از دنیا عقب هستیم / این لج و لجبازی درست نیست
  • مخالفت با تعطیلی شنبه با استدلال ارتباط با یهودی ها جنبه کج فهمی دارد/ ما عملا سه روز از دنیا عقب هستیم / این لج و لحبازی درست نیست
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان